2007/06/25

Toto...

Gruppen Toto kommer till Sundsvall och Sporthallen 14 augusti. Jag är på semster, tack och lov...

Jag vet inte vad det är som gör det, men jag kan inte med Toto. Toto och Chicago... *ryser* Jag kan förstå att de rent musikaliskt gör mästerverk, sådana där saker som får inbitna perfektionister att dilla lyckligt... Men de gör det inte för mig. Jag vill ha lite ruff, lite stök.

5 comments:

Fisso said...

Fy fan. Ren och skär ondska! Dom är vidriga!

Anonymous said...

Det är inte så bara. Alltså.
Om jag skulle träffa en kille, och hane fter ett tag avslöjade att han gillar Toto, skulle jag inte kunna vara tillsammans med honom... Det skulle inte gå.
Möjligen om han vore fullständigt felfri på alla andra punkter men jag har svårt företställa mig att nån kan vara det och samtidigt gilla Toto.

Mona said...

Fisso: Ondska? He... Testat att spela nån platta baklänges?

Mymlan: Håller med å det fullaste. JObbade en gång med en jättetrevlig grabb, vi pratade och skrattade och hade allmänt roligt. Men så en dag kom vi fram till att han var ett hardcorefan. Vi bråkade, han skällde på mig för att jag inte kunde förstå storheten hos Toto, jag försökte förklara. Vi enades om att vi var oense... Jag kan inte hjälpa det, men jag ser på honom med andra ögon efter den kontroversen... ;-)

Anonymous said...

Nä tacka vet jag Totta. Synd bara att han fått kontrakt i Pub Heaven för tidigt.Fast det är väl saligare publik där kan tänka

Anonymous said...

Det handlar om världsordningen!

Vällagad mat åt människor - Grismat åt grisar...