2007/02/24

The end

Nu är det dags för de sista låtarna. Gävle laddar för en festlig afton.

1. Magnus Uggla ”För kung och fosterland”. En klassisk Uggla-låt. Går han vidare är det för att han är han. Inget annat.

2. Emilé Azar ”Vi hade nåt”. TLC-intro. Det från ”Waterfalls” va? Sen är det som, vad hette de då... De var med i Melodifestivalen för nåt år sedan. De hade ju till och med en hit. En duo... Gah... Aja. Den här fungerar i alla fall inte.

3. Sanna Nielsen ”Vågar du, vågar jag”. Om vi ska se till vad som gått vidare tidigare så lär sångfågeln Sanna ha en chans. Börjar lugnt, kommer in i diskosvänget med stråkar efter en kort stund. Sen blir det lugnt igen. *gäsp* Men hon är duktig på att sjunga.

4. Caroline af Ugglas ”Tror på dig”. Svenska versionen av Janis Joplin. Trallvänligt. Lite Sundströmskt sväng i inledningen. Går inte vidare i alla fall. Kanske andra chansen.

5. After dark ”När vi tar saken i egna händer”. Partykitch á la ”In the navy” med Village people. Väldigt mycket Village people... Klämkäckt, andra chansen?

6. Sarah Dawn Finer ”I remember love”. Balladerna går ju bra i år. Kanske den här sjönsjungande damen kan ro hem en överraskande plats? Jag tycker om låten, framför allt på grund av hennes röst. Inget nyskapande alster, men ändå.

7. Verona ”La musica”. ”Bailando” nån? Nänä. Det här går inte. Det går snarare fetbort.

8. Andreas Johnson ”A little bit of love”. Lite Stefan Andersson, ironiskt nog. Kvällens bästa låt.

Går vidare gör Andreas Johnson. Uggla är jag inte lika säker på. Gör han det är det för att han är en folkhemsikon. Sanna Nielsen och After Dark tillsammans med Sarah Dawn Finer gör upp om platser också, om än kanske i andra chansen. Helgardering? *s* Njae. Tror på Andreas. Sen är det öppet om du frågar mig.

Andra bloggar om:

1 comment:

Anonymous said...

Är det äntligeen slut på eländet?!