2007/09/10

Ny smak

Har köpt en dosa av Moccas nya smak granatäpple. Doften och smaken påminner så strakt om något jag åt som barn, nåt godis eller ett tuggummi, men jag kan inte riktigt placera det än.

Men, jag tror inte att jag kommer att bli någon storkonsument. Jag håller mig till mint och eucalyptus. Det passar ju så bra till kaffet. ;-)

2 comments:

Per said...

Alltså, visst har snustillverkarna fattat att boutique-snus funkar? På jobbet läggs den ena listigt formgivna burken upp efter den andra på fikabordet. För att visas upp så klart.
Ska vi tippa att dom gamla ”hederliga” varumärkena kommer att göra revansch snart? Fast med en facelift då förstås; ”General XL” ”Röda Lacket Classic” och ”Röda Lacket Nouveau”.

Mona said...

Självklart har de hajat det. Rökförbudet på krogarna gjorde sitt till för att öka på försäljningen, och formgivningen är viktig. En snygg dosa som man inte behöver smyga med lockar. Coffeetable-dosor.

Att jag väljer Mocca har mest att göra med att jag gillar storleken på portionerna. Catch är lite för små, och de större prillorna ryms inte i mina snusgropar... Men visst, en snygg dosa är roligare än en stentrist gubbdosa.

Och jag tror nog att du kan ha rätt... Klassikerna kommer att ta revansch i snygga dosor, skumma smaker lär komma stort... Vad farao, de har ju redan testat med apelsin... *ryser*