2007/10/13

Nämen

Fick precis ett mejl från Luger där Hellacopters meddelar att de lägger ner verksamheten.

Efter snart 13 år som The Hellacopters är vi nu tvungna att meddela att vi lägger ner. Anledningarna som lett fram till detta svåra och slutgiltiga beslut är både många och allt för personliga för att gå in på.

Att spela i ett band med allt vad det innebär är ofta så långt ifrån en picnic man kan komma. Men tack vare alla Er som har hängt med oss på svettiga klubbar, regniga festivaler eller hemma i stereon under alla dessa år så har det varit en minst sagt fantastisk resa. Ert stöd är oförglömligt.

Vi känner att vi vill säga Hej Då med dunder och brak, därför siktar vi på en avskedsturné genom Europa och Skandinavien framåt våren. Vi har nyligen mixat färdigt vårt sjunde och sista studio album och kommer enligt tidigare planer att släppa plattan nån gång tidigt nästa år.

Ni blir alltså inte av med oss riktigt än. Tack!

-The Hellacopters

Jag protesterar! Jag gillar Hellacopters! Vill ha mer av Hellacopters!

Andra bloggar om:

2 comments:

Per said...

Jag såg det där på text-tv av alla ställen. Man kan fundera lite över nyhetsvärderingen där en stund. Oh well, synd är det.

Mona said...

Ja nog är det synd! Och nyhetsvärderingen kan man alltid fundera över. SVT och TV4 brukar för det mesta löpa på samma pryttlar, men Kanal5 går lite längre. Lite mer kvällstidning, milt sagt. Men det är å andra sidan inte så konstigt då den text-tv:n innehåller Aftonbladets nyheter... ;-)

Fast Hellacopters platsar på mitt löp, alla dagar.