2007/10/18

Hipp hurra

Fyller år i dag. Har plockat ut komp från förra veckan och tänkte mig en sovmorgon. Redan i går kväll anade jag vad som skulle komma. Den stora huvudvärken. Så det blev varken sovmorgon eller middag hos mamma. Har inte tagit mig ut ur huset över huvud taget.

Nu, halv nio på kvällen efter ett dygn med skallebank som vägrar ge sig, är jag i upprätt läge och suktar efter något att äta. Hungrig. Ett gott tecken.

4 comments:

deeped said...

GRattis på födelsedagen!

Unknown said...

Attans, jag missade din födelsedag... :( Hade för mig att det var den 20:onde som var din dag... Jaja, grattis i efterskott!

Och du... Jag hoppas att du får bukt på migränen. Kram!

Anonymous said...

Hm.. är lite tveksam till hyllningar för att man kommit ett år högre på åldersskalan så... God jul i förskott!! ;)

Mona said...

Deep,ed: Tackar och bockar!

Anna: Det är inte någon större grej nuförtiden. Har faktiskt varit extremt lågmäld med att jag firar, det vände efter 30 ;-) Och jag är fortfarande lite ”bakis” men huvudvärken är borta. Ska se till att få experthjälp mot den här skiten, har varit lite för många attacker på sistone.

Micke E: Du vet då hur man piggar upp en gammal dam! Och ja, det är verkligen inte särskilt långt kvar till jul och precis som alla andra gamla damer ska jag ta en tripp till Ullared och fynda klappar... ;-)