2006/08/15

Dunderbrak

Å så var man åter i vardagen då. Makalöst motigt. Störande till och med.

Massor av problem att lösa. Svåra grejor som ser omöjliga ut. Men, jag är vis av erfarenheter (buntvis), och vet att alla problem går att ordna till på bästa (eller näst bästa ibland) sätt. Även om det sitter grinigt åt. (Okej, nu räknar jag inte in alla stora kriser i världen i det där att allt går att fixa, även om jag är rätt säker på att om bara alla tjuriga människor släppte lite på sina fasta principer så skulle de kriserna också gå att nysta upp.) Ibland hatar jag verkligen att vara schemaansvarig. (Men det är rätt så skoj att trixa och fixa och hitta nya former som fungerar bättre än de gamla, Ugglan säger att jag är den enda som han vet tänker i färgglada rutor i nya kombinationer när någon börjar diskutera scheman, och det gör jag ju)

Jaja. Jag ska meddela allt från Yran så snart jag bara hittar orken att ta upp mina noteringar. Lite sent kan tyckas men jag har ju faktiskt varit ledig.

Ljuvliga ledighet. *drömmer mig bort* Har fiskat. Har umgåtts. Spelat massor av sällskapsspel. Lyssnat på musik. Har hostat och febrat. Har skrattat och njutit. Varit turist på hemmaplan, eller i stugorna. Det finns massor att se. Massor att göra. Och jag behöver inte ens lämna länet. Nice.

Just nu jobbar jag. Eller, jag tar en paus. Har botaniserat på myspace och hittat en massa att skriva om till min nästa krönika. Fortsätt att tipsa mig om band som jag inte får missa. Jag uppskattar det verkligen!

Drömde mardrömmar i natt. Sådana som man tvingar sig själv att vakna upp ifrån. Känner mig lite off om jag ska vara ärlig. Orkar inte riktigt tänka tankarna vägen ut.

Återkommer.

1 comment:

Fisso said...

Nu när du är tillbaka på jobbet får du bege dig till Ånge 26/8 Fonzie Bohlin skall spela på Mittlandiafestivalen.